banner Pedicure Praktijk Tongelre

Pedicure Praktijk Tongelre

Wie

Ik ben Astrid Thijs, geboren in 1968 in Eindhoven, Tongelre. Na mijn opleiding tot basis pedicure bij Opleidingsentrum Orca in Heeze in 2010 ben ik meteen gestart met de opleiding tot Medisch Pedicure. Daardoor ben ik opgeleid om voeten van mensen met diabetes, reumapatienten en ouderen te verzorgen. Ook voeten met verlammingen en spasmes zijn bij mij in veilige handen.

Gedurende deze opleiding heb ik mijn eigen pedicure praktijk opgezet en daar ben ik sindsdien werkzaam als medisch pedicure.
In september 2014 heb ik de opleiding tot OVV (oncologisch voetzorgverlener) gevolgd bij Supplement b.v. uitgever van vakblad de Medische Voet.
Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen. O.a. in inloophuis de Cirkel in Helmond, waar ik heb meegekeken met een collega oncologisch pedicure en een voetreflex therapeut haar verzachtende werk heb zien doen.
In het Toon Hermans Huis in Sittard heb ik lezingen gevolgd en voetmassages gegeven. Daarnaast mocht ik ook een dag meelopen op de oncologische afdeling in het St-Anna Ziekenhuis in Geldrop.
Het was een zeer leerzame en dankbare opleiding, vooral door de stages, omdat ik daardoor mannen en vrouwen met kanker op verschillende manieren en tijdens verschillende fasen in hun behandeling heb mogen ontmoeten.

Mijn praktijk is gevestigd aan huis waar u, na afspraak, terecht kunt voor een algehele, speciaal op u afgestemde voetverzorging.
Als u niet in staat bent om naar mijn pedicurepraktijk toe te komen, kom ik naar u toe!

Graag tot ziens!

Astrid Thijs

Wilt u een afspraak maken of meer informatie klik dan hier.

Praktijkruimte_Pedicure_Praktijk_Tongelre